jueves, 27 de abril de 2017

Informació casal d'estiu 2017




El passat 24 d'abril es va fer a Cobi una reuniò informativa sobre el bressol d'estiu (casal) que com cada any organitza l'AFA per facilitar a les famílies la conciliació durant el mes de juliol.

Un any més, s'ofereix:
- L'allargament de jornada del 3 al 14 de juliol de 15 h a 17 h, ambdós inclosos,
- El casal d'estiu 'Bressol estiu 2017' que compren del 17 de juliol al 28 de juliol, ambdós inclosos (possibilitat de fer també el dilluns 31 si hi ha suficients nens).
Se hablará sobre la oferta pedagógica que ofrece para la realización de:


Allargament
Durant el juliol les escoles bressol de Barcelona canvien l'horari i finalitzen les classes a les 15h. Per cobrir el servei i poder continuar oferint a les famílies l'horari habitual, l'AFA contracta un servei d'allargament per cobrir l'escolarització dels infants fins a les 17 h, del 3 al 14 de juliol.


Casal d'estiu 
Un cop finalitza el període d'obertura de les escoles bressol (mitjans de juliol) l'AFA contracta un servei de casal d'estiu fins al final de mes per a garantir la continuïtat del servei i afavorir la conciliació familiar amb els horaris de l'escola.
S'ofereix l'opció de contractar el servei per torns (setmanes separades). Per tal de garantir la continuïtat del servei, les responsables de referència seran les mateixes educadores de suport (horari d'acollida, menjador i descans) que durant el curs escolar.

IMPORTANT: la preinscripció per a aquest servei ja és oberta i finalitza el 10 de maig (famílies que sol·licitin ajut econòmic) o el 26 de maig (families que no demanen ajut). Podeu recollir i lliurar la documentació al despatx de la directora (Maria).

Més informació i preus clicant aquí.


No hay comentarios :

Publicar un comentario